0740.060.370 0742.813.464 office@solivet.ro "Solivet Concept S.R.L."

Servicii Ddd

Oferim servicii specializate de dezinsecție, dezinfecție și deratizare, adaptate pentru spațiile interioare și exterioare. Prin serviciile oferite, garantăm că vei putea beneficia de confortul dorit într-un mediu de locuit sau de lucru igienizat complet.

Activitatea noastră DDD se desfășoară pe raza următoarelor județe: Caraș-Severin, Arad, Bihor, Cluj, Albă, Sibiu, Hunedoara, Brașov.

Combatem și prevenim eficient răspândirea insectelor, rozătoarelor și germenilor patogeni, surse permanente de boli și pagube materiale, folosind metode de lucru actuale și substanțe eficiente, pentru a va asigura servicii la standarde calitative înalte.

Rapiditatea este una dintre calitățile noastre forte, iar astfel reușim să ne diferențiem pe piață. Calitatea serviciilor este dată în primul rând de promptitudinea cu care răspundem la cerințele clienților noștri, iar în funcție de detaliile primite de la beneficiari reușim să oferim cele mai bune soluții, adaptate pentru fiecare caz în parte.

Soluțiile pot fi utilizate în sectorul de igiena și sănătate publică, în locuri precum: locuințe, spitale, hoteluri, diverse locuri publice, instituții, restaurante, cantine, unități industriale, cu profil alimentar, mall-uri, abatoare, depozite, centre comerciale, magazine, mijloace de transport , asociații de proprietari.

PREȚURI AVANTAJOASE

Contactează-ne pentru a beneficia de cel mai potrivit program în concordanță cu bugetul și nevoile companiei tale. 

CALITATE GARANTATĂ

Tehnologia modernă și personalul experimentat garantează calitatea serviciilor oferite.

MATERIALE ECOLOGICE

Folosim substantel ecologice, de ultima generație, care nu afectează omul și mediul înconjurător.

DATE DE CONTACT
Contacteaza-ne prin telefon sau prin e-mail
firma
Solivet Concept S.R.L.
telefon
0740.060.370
telefon 2
0742.813.464
email
office@solivet.ro
CONTACTEAZĂ-NE

Completează câmpurile de mai jos și consultantul nostru
te va contacta în cel mai scurt timp posibil.