0740.060.370 0742.813.464 office@solivet.ro "Solivet Concept S.R.L."

Separatoare Hidrocarburi

În marea majoritate a ramurilor industriale, ca urmare a activităților de producție sau exploatare, sunt generate cantități faorte mari de uleiuri și lichide insolubile, care datorită diferenței de densitate, formează flotori, care plutesc la suprafața apelor. Din acest motiv, acestea diminează transferul de oxigen între mediul extern (atmosferă) și apă, cu efecte foarte nocive asupra ecosistemelor acvatice.

Din aceste considerente se impune pre-tratarea apelor înainte de a le deversa în mediul înconjurător cu ajutorul separatoarelor de hidrocarburi.

Societățile comerciale care generează prin intermediul activității prestate ape reziduale contaminate cu hidrocarburi sau uleiuri minerale, sunt obligate de legislația în vigoare să monteze un separator de hidrocarburi. De asemenea, conform legislației europene, orice spălătorie auto, fabrică, service auto, benzinărie sau platformă industrială trebuie să fie dotată cu un separator de hidrocarburi în vederea obținerii autorizației de la Agenția pentru Protecția Mediului și/sau Apele Române. Rolul acestor separatoare este de a opri uleiurile minerale și alți poluanți de origine petroliera să ajungă în sol și în sursele de apa. 

Îți punem la dispoziție o oferta personalizată, în funcție de tipul companiei tale. Toate separatoarele de hidrocarburi pe care le comercializăm sunt conforme cerintelor Gărzii De Mediu și Apelor Române.

DATE DE CONTACT
Contacteaza-ne prin telefon sau prin e-mail
firma
Solivet Concept S.R.L.
telefon
0740.060.370
telefon 2
0742.813.464
email
office@solivet.ro
CONTACTEAZĂ-NE

Completează câmpurile de mai jos și consultantul nostru
te va contacta în cel mai scurt timp posibil.