0740.060.370 0742.813.464 office@solivet.ro "Solivet Concept S.R.L."

Curatenie Industriala

Prin serviciile de curățenie industrială, te ajutăm să asiguri un mediu corespunzător în spațiile industriale, vital din multe puncte de vedere. În primul rând, un mediu curat influențează direct calitatea și cantitatea producției, iar curățarea profesionala a utilajelor și dotărilor crește durata de viață a acestora. În acelasi timp, randamentul angajaților se îmbunătățește și se vor evita în acest mod îmbolnăvirile sau accidentele de muncă.

Serviciile de curățenie industrială sunt adaptate în funcție de necesitățile partenerilor, putând fi prestate atât în timpul programului de lucru, înaintea începerii programului de lucru al beneficiarului sau chiar în ture de noapte.

Domeniul curățeniei industriale este foarte complex, impunând maximum de profesionalism, dotări de ultimă generație și un personal cu experiență instruit special pentru această operațiune, iar noi deținem toate aceste atuuri. Indiferent de suprafață, te poți baza pe noi pentru curățarea depozitelor, halelor industriale și a spațiilor de producție.

Serviciile pe care le oferim includ:

  • Curățarea spațiilor de producție și a celor de depozitare;
  • Măturarea și spălarea mecanică cu mașină automată, uscarea podelelor dure (betoane elicopterizate, podea epoxidică);
  • Aspirarea și curățarea zonelor înalte (structuri din metal, stâlpi de susținere, pereți foarte înalți);
  • Procesare de deșeuri și gestionare a deșeurilor reciclabile sau de menaj în spațiile de producție, depozitare sau tehnice, etc.;
  • Curățarea echipamentelor de lucru.

Ai nevoie de servicii de curățenie industrială în fabrici, hale industriale, linii de producție sau depozite? Solivet Concept S.R.L  îți stă la dispoziție cu personal calificat și expertiză dovedită. Contactează-ne telefonic la unul dintre numerele afișate mai jos sau completează formularul de contact și îți vom veni rapid în ajutor!

DATE DE CONTACT
Contacteaza-ne prin telefon sau prin e-mail
firma
Solivet Concept S.R.L.
telefon
0740.060.370
telefon 2
0742.813.464
email
office@solivet.ro
CONTACTEAZĂ-NE

Completează câmpurile de mai jos și consultantul nostru
te va contacta în cel mai scurt timp posibil.